Pleksi plakalık, araç plakaları için opsiyonlu seçenekler sunan bir plaka türüdür. Pleksi lazer kesim ile tasarlanan pleksi plakalık, kişiye özel veya şirketlere özel olarak üretilebilir. Takmatik plakalık özelliği de bulunan bu plakalık çeşidi, ergonomik yapısı ile tercih edilmektedir. Pleksi plakalık üzerine farklı yazılar, logolar, markalar ve şekiller işlenebilir.

Pleksi Plakalık Özellikleri

Pleksi plakalık, pleksi malzemeye özgü bazı özellikler sebebiyle avantajlı ve kullanışlı bir plakalık türüdür. İsme özel olarak üretilebilen pleksi plakalık, estetik açıdan farklı tasarımlara olanak sağlar. Takmatik plakalık özelliği, plakanın kolaylıkla monte edilmesine olanak tanır. İlgili prosedürlere uygun olarak tasarlanabilir. Talebe göre farklı isimler, yazılar, şekiller, figürler ve logolar eklenebilir. Plakalık şekli, kare veya dikdörtgen olabilir. Standart emniyet plakası olarak da temin edilebilir. Her türlü araca ve motosikletlere göre lazer kesim plakalık üretilebilir.

Pleksi Plakalık Yazıları

Pleksi plakalık yazıları, lazer kesim ile gömülü olarak işlenir. Bilgisayar ortamında seçilen fontlar ve karakterler pleksi plakalık üzerine işlenebilir. Lazer kesim gömülü yazı veya şekiller, hava şartlarından ve yıkamadan etkilenmez; bozulmadan uzun süre plakalık üzerinde kalır. Standart plakalara uygun olarak tasarlandığından, plakanın kesilmesine gerek kalmadan montajı yapılabilir. Plakanın yerleştirilmesi yeterlidir. Pleksi plakalık, bir süre sonra kararma veya oksitlenme oluşan metal plakalıklara göre çok dayanıklıdır.

Pleksi Plakalık Tasarlama

Pleksi plakalık, ergonomik ve opsiyonel yapısı sebebiyle farklı uygulamalara ve tasarımlara izin verir. Plakalığın istenen köşesine mavi “TR” harfleri işlenebilir. Kenarlarına isimler, markalar, mesajlar ve sloganlar yazılabilir. Pleksi malzemenin kolay işlenebilir, delinebilir ve kesilebilir özelliği, pleksi plakalık tasarlama yöntemleri için ideal çözümler sunar.

Pleksi Plakalık Işıklı

Pleksi plakalık ışıklı olarak da tasarlanabilir. Plakalık üzerindeki yazıların arkasından ışıklandırma yapılabilir. Talebe göre farklı renklerde ışıklandırma yapılabilir. Kayan ışıklar da yerleştirilebilir. Pleksi plakalık ışıklı versiyonu, geceleri dikkat çeken bir estetik sunar.

Pleksi Plakalık Fiyatları

Pleksi plakalık fiyatları, plakalık üzerindeki işlemlere ve yazılara göre değişir. Pleksi plakalık ışıklı formatı ve lazer kesim pleksi plakalık gibi işlemler pleksi plakalık fiyatları üzerinde etkilidir. Taklatik plakalık da bu çerçevede değerlendirilebilir.

 

Okumaya Devam Edin

Benzer Yazılar