Pleksi organizasyon ürünleri, son yılların trendleri arasında yer alıyor. Her türlü organizasyon, davet ve kutlama için kullanılan birçok ürünün temelini oluşturan pleksi, son derece kullanışlı, estetik ve tasarımsal bir malzemedir. Farklı amaçlarla kullanılan farklı tasarımlardaki ürünler için oldukça ideal malzeme olarak sektörlerin ilgi alanındadır. Bu sektörlerden biri de düğün, nişan, kına, sünnet ve doğum günü gibi törenleri düzenleyen organizasyon firmalarıdır.

Pleksi organizasyon ürünleri, çeşitli davet, kutlama ve etkinliklerde kullanılan bazı ürünlerdir. İsimlikler, nikah şekeri, magnetler, çeşitli hediyelikler ve süslemeler başlıca pleksi organizasyon ürünleridir.

Pleksi Organizasyon Ürünleri Çeşitleri

Düğün, nişan, kına, sünnet, doğum günü, baby shower, kokteyl ve açılış gibi organizasyon, davet ve etkinliklerde çok sayıda pleksi organizasyon ürünü kullanılmaktadır. Herhangi bir organizasyon için davet sahibinin talebine göre pleksi organizasyon ürünü tasarlanabilir.

Örneğin; pleksi masa, nikah masası olarak kullanılabilmektedir. Organizasyonlara özel pleksi sehpa veya pleksi kürsü gibi ürünler tasarlanabilir.

Pleksi organizasyon türlerinde kullanılan ürün çeşitlerinden bazıları şunlardır;

  • Pleksi organizasyon masa, davetlerde çeşitli amaçlarla kullanılan nikah masası ve kürsü gibi ihtiyaçları karşılar.
  • Pleksi isimlik, organizasyonların başrolündeki kişilerin isimlerinin yazıldığı levhalardır.
  • Pleksi ayna, masa üstü isimlikler için kullanılabilmektedir.
  • Pleksi tepsi, nişan tepsisi veya yüzük tepsisi olarak kullanılan estetik bir üründür.
  • Pleksi magnetler, organizasyonlarda davetlilere dağıtılan hediyeliktir.
  • Pleksi kar küresi, nikah şekeri olarak kullanılan hediyeliklerdendir.
  • Pleksi nikah şekeri de, çok farklı çeşitlerde pleksi isimliklerle birlikte tasarlanabilen davetli hediyelerinden biridir.

 

Okumaya Devam Edin

Benzer Yazılar