Pleksi masa, son yılların en popüler ürünleri arasında yer alıyor. Pleksi, dayanıklı ve pratik bir malzemedir. Plaketlerden isimliklere, stantlardan vitrin platformlarına kadar onlarca alanda kullanılıyor. Yaygın olarak kullanıldığı alanlardan biri de pleksi masa ürünüdür. Ergonomik ve çok yönlü kullanım olanağı bulunan pleksi masalar, evinizde, ofisinizde veya çeşitli platformlarda pratik bir kullanım sağlıyor. Pleksi imalatçıları, çok farklı tasarımlarla müşterilerinin pleksi masa taleplerine cevap verebiliyor.

Pleksi Masa Özellikleri Nelerdir?

Pleksi masa, şeffaf cam görünümü ile oldukça estetik bir üründür. “Plastik cam” olarak tanımlanan pleksi malzemeden üretilen ve yayın olarak kullanılan ürünlerden biridir. Şeffaf ve renkli olarak tasarlanabilir. Talebe göre kullanılacağı ortamın konseptine uygun tasarımlarda imal edilebilir.

Pleksi masalar, son derece dayanıklı ve ergonomik ürünlerdir. İç mekan veya dış mekanda rahatlıkla kullanılabilir. Kolay silinir, leke tutmaz. Farklı tasarımlar için kolayca işlenebilir. Pleksi lazer kesim işlemi ile farklı konseptler için tasarımlar uygulanabilir. Düz, oval veya yuvarlak şekiller verilebilir.

Pleksi imalatçıları, yüksek kalitede pleksi malzemeden üretilen pleksi masa ile optimum işlevsellik sağlamayı hedefler. Böylece müşteri memnuniyetine odaklanılır.

Pleksi Masa Uygulamaları Nelerdir?

Pleksi masa, işlevsel olduğu kadar aynı zamanda şık ve modern masalardır. Farklı eşyalarla kombin yapılabilir. Pleksi masa, farklı amaçlarla kullanılabilir. Yemek masası, çalışma masası, sehpa veya kürsü tasarımları uygulanabilir. Talebe göre alt tarafına bölmeler de eklenebilir.

Pleksi imalatçıları, pleksi masalarda pürüzsüz ve net bir tasarım uygulayabilir. Farklı kalınlıklarda ve boyutlarda masa üretimine olanak sağlayan pleksi malzeme sayesinde her odaya veya ortama uygun pleksi masalar tasarlanabilir. Mobilya parçaları ile birlikte uygulanan tasarımlar da vardır. Böylece pleksi ve ahşap karışımı mobilyalar üretilebilir. Şeffaf, yarı şeffaf veya renkli olarak üretilebilen pleksi masalara farklı desenler ve renkler uygulanabilir. Üst tablasının içine bazı objeler yerleştirilerek, iddialı tasarımlar da yapılabilmektedir.

Pleksi, artık her türlü masa tasarımına uyarlanabiliyor. İş yerinize, evinize, bahçenize ve terasınıza uygun masa uygulamaları yapılabiliyor. Pleksi imalatçıları, her geçen gün yeni tarzda pleksi masa konseptleri ile müşterilerinin taleplerine cevap veriyor.

Okumaya Devam Edin

Benzer Yazılar